Tunnuksen ja sivun poisto

Haluatko lopettaa palvelun käytön ja poistaa käyttäjätunnuksesi ja/tai blogisi palvelusta?

Voit poistaa sivusi palvelusta hallintapaneelin Työkalut > Poista sivusto -kautta.

Tarvittaessa autamme sinua > Palaute